305,-
Biff, kylling, kamskjell og scampi med chili hvitløkssaus
Med vårløk, kongesopp, asparges, kålrot, Zha Cai
(En tradisjonsrett som er over 1000 år gammel)
265,-
Silketofu med indrefilet av okse, i en Szechuan peppersaus
Med vårløk, gulrot, chili
290,-
Pannestekt scampi, kamskjell og breiflabb i en aromatisk ingefær vinsaus
Med gulrot, vårløk, brokkoli, fennikel, asparges, rødløk
235,-
Breiflabbfilet wokket med rømmesaus
Med brokkoli, gulrot, fennikel, asparges, ingefær
215,-
Marinert kyllingfilet med cashewnøtter i en hjemmelaget chilisaus
Med gulrot, bambus, vannkastanje, paprika
235,-
urtemarinert sprø ribbe i en kinesisk svart eddiksaus
Med gulrot, vårløk, kongesopp, squash, rødløk
295,-
Med brokkoli, gulrot, squash, konesopp og asparges
Serveres med hoisinsaus
285,-
Skivet andebryst badet i honning chilisaus
Med kålrot, gulrot, asparges, kongesopp, chili