535,- per person
Kjøkkensjefens anbefaling (for minst 4 personer)
Hel and tilberedt på 3 forskjellige måter.
Bestående av forrett, suppe og en hovedrett.
Spør gjerne servitøren dersom dere har spørsmål angående retten.
(Spesielle tilberedelser gjør at retten må bestilles 24 timer i forveien)
455,- per pers
(for minium 2 personer)
Forrett:
Szechuan suppe
Dampet Dim Sum av Ha Kau og Siu Mai
Hovedrett:
Szechaun Chef “POT”
Biff, kylling, kamskjell og scampi i en chili hvitløkssaus
Med kongesopp, vårløk, asparges, kålrot, Zha Cai
Dessert:
Mangopudding
425,- per pers
(for minium 2 personer)
Forrett:
Wonton suppe
Hovedrett:
Lammecarré i sataysaus
Sprø ribbe med en svart eddiksaus
Stekt indrefilet med teriyakisaus
Frityrstekt Dim Sum av Ha Kau og Siu Mai i søt chilisaus
Serveres med wokket grønnsaker i en lett soyabønnesaus
Dessert:
Vanilje Mochi