BORDBESTILLING TLF 73 52 28 67

forretter kinamat

hovedretter

treretters menyer

desserter

FORRETTER

FORRETTER


Biff vårrull

Finhakket biff, glassnudler, strimler av spisskål og gulrot.

Pris: 82,-

Kylling vårrull

Marinert kyllingfilet med hvit pepper, glassnudler, ost og spisskål.

Pris: 86,-

Havets mini delikatesse

Gyllen sprøstekt scampi, breiflabb, akkarringer og kongekrabbe

Pris: 102,-

Frityrstekt Wonton

Frityrstekt kinesisk pasta av svin, scampi, shiitake sopp og vannkastanjer.

Pris: 82,-

Dampet Dim Sum (Tradisjonell tapas for 2 personer)

Dim Sum av Ha Kau med scampi fyll og Siu Mai av svinekjøtt, scampi og shiitake sopp.

Pris: 165,- 

SUPPER


Szechuan suppe

av kylling, glassnudler og bambus. Serveres med Hummer Chips.

Pris: 102,-

Wonton suppe

Kinesisk pasta av svin, scampi, shiitake sopp og vannkastanjer.

Pris: 95,- 

forretter kinamat

hovedretter  

treretters menyer

desserter

HOVEDRETTER

HOVEDRETTER SZECHUAN


Szechuan er en provins av den vestlige delen av Kina. Mat fra dette området er ofte preget av sterk krydrete sauser med hvitløk og chili.

Du kan velge styrken på krydret i maten som er mellom Mild, Medium, Sterk, Ekstra Sterk. Vær oppmerksom at selv sterk er i overkant av hva en gjennomsnittlig nordmann finner behagelig.

hovedrett

Szechuan Chef “POT” (Husets spesialitet)

Biff, kylling, kongekrabbe og scampi med shiitake sopp, asparges, reddish og kongesopp i chili hvitløkssaus.

(Dette er en tradisjonsrett som er over 1000 år gammel)

Pris: 295,-

 

Scampi ‘Faanh Kee

Sprø scampi med en tomat chilisaus. serveres med friske grønnsaker.

Pris: 250,-

 

Pannestekt scampi, kongekrabbe og breiflabb

Med vårløk, rødløk og asparges i en aromatisk ingefær vinsaus.

Pris: 270,-

 

Wok breiflabb

Breiflabbfilet wokket med grønnsaker. Serveres med smør- og rømmesaus .

Pris: 198,-

 

Szechuan regnbuebiff

Strimlet fritert biff. Serveres med en sterk ananassaus.

Pris: 220,-

Kylling Gong Bao

Marinert kyllingfilet med cashewnøtter i hjemmelaget chili.

Pris: 195,-

 

Szechuan Satay kylling

Sitronmarinert kylling med smak av peanøtt.

Pris: 202,-

 

Ribbe Szechuan

Marinert ribbe i urter, deretter stekt sprø. Serveres med ananas chilisaus.

Pris: 195,-

 

Grillet And

Grillet andebryst på Hong Kong vis.Serveresmed ferske grønnsaker og nektarin saus.

Pris: 290,-

 

Szechuan andebryst

Skivet andebryst badet i honning chilisaus. Serveres med friske grønnsaker.

Pris: 270,-

HOVEDRETTER KANTON


Det kantonesiske kjøkken er fra provinsen Guangdong. Rettene er lett
krydret. Det er først og fremst er friskheten i råvarene og sammensettingen av disse som gir den unike smaken. (I Szechuan er det i større grad krydderet som preger maten.)

hovedrett kanton

 

Biff med dagens friske grønnsaker

En klassiker. Finskåret okseskiver i en lett soyabønne saus.

Pris: 205,-

 

Sesongens Biff

Grillet entrecóte skiver. Serveres med ferske grønnsaker og teriyakisaus.

Pris: 220,-

 

Lammecarré i sataysaus

Serveres på varm jernplate med friske grønnsaker.

Pris: 255,-

 

Stekt indrefilet

Serveres på varm jernplate med friske grønnsaker og satay saus.

Pris: 295,-

 

Kylling L’Orange

Sprøstekt innbakt kyllingfilet. Serveres med friske tropiske frukter, blåbær,jordbær i en appelsin, sitron og likør saus.

Pris: 230,-

 

And L’Orange

Skivet andebrystfilet. Serveres med friske tropiske frukter, blåbær,jordbær i en appelsin, sitron og likør saus.

Pris: 295,-

Ribbe L’ Kiwi

Sprøstekt marinert ribbe i urter. Serveres med honning kiwi saus.

Pris: 195,-

 

Svinefilet med sursør saus

Frityrstekt svinefilet med en sursøt saus.

Pris: 185,-

 

Vegatar Chef ”POT”

Tradisjonell kinesisk grønnsaks pot. Består av pannestekte Tofu; bønne-ost, glassnudler, shiitake sopp, asparges, spisskål og kongesopp i en aromatisk hjemmelaget Sataysaus.

Pris: 180,-

 

Husets stekte nudler

Wokket i en sataysaus. Serveres med kylling,biff og friske grønnsaker.

Pris: 180,-

 

Szechuan stekt ris

Lett krydret stekt ris med scampi og ribbe i krydret karri og chili.

Pris: 185,-

BARNEMENY


Pølse 250g eller kylling nuggets

med pommes frites

Pris: 98,-

Kinesisk barnemeny

Stekte grønnsaker med kyllingfilet eller biff. Serveres med ris og en lett soyabønne saus.

Pris: 98,-

forretter kinamat

hovedretter  

treretters menyer

desserter

TRERETTERS MENYER

TRERETTERS MENYER


Kjøkkensjefens anbefalinger –
Husets And (for minst 4 personer)

(Spesiell tilberedelse gjør at retten må bestilles 24 timer I forveien)
Hel and tilberedt på 3 forskjellige måter.

Forrett:
Sprøstekt hel and skives ved bordet. Servitøren vil instruere hvordan den skal spises. Serveres med tynne, dampet kinesiske pannekaker, vårløk, agurk og hjemmelaget Hoi Sin saus.

Suppe:
Et klassisk andesuppe med strimlet andefilet, tofu og grønnsaksjuliene.

Hovedrett:
Wokket ristet andebryst filet av hjemmelaget Hoi Sin saus
med dagens utvalg av friske grønnsaker.

Pris: 450,- per person


Husets Szechuan Tapas meny (For minimum 2 personer)

Forrett:
Wonton suppe

Hovedrett:
Lammecarré i sataysaus
Ribbe i appelsin saus
Kyllingvinger
Frityrstekt Dim Sum av Ha Kau og Siu Mai i søt chilisaus.

Dessert:
Mango pudding.

Pris: 380,- per person

Scampi kinarestaurant

Illustrasjonsbilder, tilsvarer ikke de omtalte treretterne på siden.


Måneskinns meny (for 2 personer)

Forrett:
Szechuan suppe                                                                                                                                                                                   Dampet Dim Sum av Ha Kau og Siu Mai

Hovedrett:
Kjærlighets “POT” – Biff, kylling, kongekrabbe og scampi i en chili hvitløkssaus.                                                              (Dette er en tradisjonsrett som er over 1000 år gammel)

Dessert:
Crème brûlée.

Pris: 380,- per person

 

Treretters

Illustrasjonsbilder, tilsvarer ikke de omtalte treretterne på siden.

 

forretter kinamat

hovedretter  

treretters menyer

desserter

DESSERTER

DESSERTER


Frityrstekt banan

Serveres med friske frukter og Mövenpicks is.

Pris: 102,-

Mangopudding

Serveres med friske frukter og mangosaus.

Pris: 105,-

 

Crème Brûlée

Toppet med karamellisert brunt sukker.

Pris: 110,-

Sjokolade fondant

Serveres med vanilje is i bringebær og mangosaus.

Pris: 125,-

is

forretter kinamat

hovedretter  

treretters menyer

desserter

Szechuan Restaurant     |      Olav Tryggvasonsgt. 20, 7011 Trondheim      |     Tlf: 73 52 28 67     |      post@szechuan.no       |       Org.nr: 993 575 844