Hent selv
De må gjerne bestille maten på forhånd.
Ring oss, og maten er klar på 20 minutter.

Ring og bestill på Tlf. 73 52 28 67

forretter kinamat

hovedretter

desserter

FORRETTER

FORRETTER


1 Biff vårrull / Beef Spring roll

Finnhakket biff, glassnudler, strimler av spisskål og gulrot.

Pris: 78,-

 

3 Havets mini delikatesse / Mini delicacy

Gyllen sprøstekt scampi, breiflabb, akkarringer og kongekrabbe.

Pris: 90,-

 

8. Szechuan Suppe / Szechuan Soup

av kylling, glassnudler og bambus. with chicken, bamboo and glass noodles.

Pris: 75,-

 

10 Hummer Chips

Pris: 40,-

2 Kylling vårrull /Chicken spring roll

Marinert kyllingfilet, glassnudler, ost og spisskål.

Pris: 80,-

 

5 kylling buffalo / chicken buffalo

Marinert kyllingfilet med aromatisk rødvin krydder.

Pris: 80,-

 

9 “Man Tou”

Hjemmelaget kinesisk brød.

Pris: 28,-

forretter kinamat

hovedretter

desserter

HOVEDRETTER

HOVEDRETTER SZECHUAN


Szechun rettene er kjent for sine sterke krydder. Her bestemmer du selv styrken på maten, du kan velge mellom mild, medium, sterk og veldig sterk. 

 

12 Scampi, kongekrabbe og breiflabb / Scampi, King Crab and monkfish

Med vårløk, rødløk, gulerot og asparges i en aromatisk ingefær saus.
With scallions, red onion, carrot and asparques in an ginger wine sauce.

Pris: 195,-

 

15 Kylling Gong Bao / Chicken Gong Bao

Marinert kyllingfilet med cashewnøtter og hjemmelaget chili.

Marinate chicken, served with cashews and homemade chilli.

Pris: 170,-

 

17 Szechuan Chef “POT” (Husets spesial / house special)

Biff, kylling, kongekrabbe og scampi i med shiitake sopp, asparges, reddish og kongesopp  i chili hvitløkssaus.
Beef, chicken, king crab and scampi with  shiitake mushroom, asparagus, reddish and king mushroom in chilli garlic sauce.

Pris: 250,-

 

19 Ribbe Szechuan / Spare ribs Szechuan

Marinert ribbe i urter, deretter stekt sprø med ananas chilisaus.
Marinate spare rib in herb, then fried crispy with pineapple-chilli sauce.

Pris: 170,-

 

 

16 Szechuan satay kylling / Szechuan satay chicken

Sitronmarinert kylling med smak av peanøtt.

Lemon marinated chicken with peanut flavour.

Pris: 175,-

 

18 Szechuan chilipepper »Tai Ga Fu» (Byåsen spesialitet)

Biff og kylling med asparges og shiitake sopp i hviløkpeppersaus.

Beff and chicken with asparagus and shiitake mushrooms with garlic pepper sauce.

Pris: 200,-

 

20 Szechuan Buffalo wings

Sprøstekt marinert kyllingvnger med grønnsaker og ananas chilisaus.

Deep fried marinated chicken with vegetables and pineapple chili sauce.

Pris: 165,-

HOVEDRETTER SZECHUAN


Szechun rettene er kjent for sine sterke krydder. Her bestemmer du selv styrken på maten, du kan velge mellom mild, medium, sterk og veldig sterk. 

 

12 Scampi, kongekrabbe og breiflabb / Scampi, King Crab and monkfish

Med vårløk, rødløk, gulerot og asparges i en aromatisk ingefær saus.
With scallions, red onion, carrot and asparques in an ginger wine sauce.

Pris: 195,-

 

15 Kylling Gong Bao / Chicken Gong Bao

Marinert kyllingfilet med cashewnøtter og hjemmelaget chili.

Marinate chicken, served with cashews and homemade chilli.

Pris: 170,-

 

17 Szechuan Chef “POT” (Husets spesial / house special)

Biff, kylling, kongekrabbe og scampi i med shiitake sopp, asparges, reddish og kongesopp  i chili hvitløkssaus.
Beef, chicken, king crab and scampi with  shiitake mushroom, asparagus, reddish and king mushroom in chilli garlic sauce.

Pris: 250,-

 

19 Ribbe Szechuan / Spare ribs Szechuan

Marinert ribbe i urter, deretter stekt sprø med ananas chilisaus.
Marinate spare rib in herb, then fried crispy with pineapple-chilli sauce.

Pris: 170,-

 

 

16 Szechuan satay kylling / Szechuan satay chicken

Sitronmarinert kylling med smak av peanøtt.

Lemon marinated chicken with peanut flavour.

Pris: 175,-

 

18 Szechuan chilipepper »Tai Ga Fu» (Byåsen spesialitet)

Biff og kylling med asparges og shiitake sopp i hviløkpeppersaus.

Beff and chicken with asparagus and shiitake mushrooms with garlic pepper sauce.

Pris: 200,-

 

20 Szechuan Buffalo wings

Sprøstekt marinert kyllingvnger med grønnsaker og ananas chilisaus.

Deep fried marinated chicken with vegetables and pineapple chili sauce.

Pris: 165,-

HOVEDRETTER KANTON


Kanton rettene er lett krydret. Friske råvarer og sammensettingen av disse gir enhver rett sin særegen smak. 

24 Biff med dagens friske grønnsaker / Beef  with fresh vegetables

Finskåret okseskiver i en lett soyabønne saus.
Fine sliced beef in a light soyabean sauce.

Pris: 180,-

 

28 Kylling i Karri / Chicken curry

Marinert kyllingfilet med friske grønnsaker i kokos karrisaus.
Marinate chicken fillet with fresh vegetables in curry sauce.

Pris: 170,-

 

30 And’L Orange / Duck L’Orange

Skivet andebrystfilet. Serveres med tropisk frukter, blåbær og jordbær i en appelsin, sitron og likørsaus.
Sliced boneless and crispy duck breast filet with fresh fruits in orange and liquor sauce.

Pris: 230,-

 

42 Husets stekte nudler / The house Fried Noodles

Wokket i en sataysaus med kylling, biff og friske grønnsaker.
Wok-fried in a satay sauce with beef, chicken and fresh vegetables.

Pris: 158,-

 

44 Szechuan stekt ris / Szechuan Fried rice

Lett krydret stekt ris med scampi og ribbe i karri.
Light spiced fried rice with shrims and spare ribs in curry.

Pris: 185,-

27 Satay Indrefilet / Satay Tenderloin

Stekt indrefilet med friske grønnsaker og sataysaus.
Tenderloin steak with fresh vegetables and satay sauce.

Pris: 230,-

 

29 Kylling L’Orange / Chicken L’Orange

Sprøstekte innbakte kyllingfilet med tropiske frukter, blåbær og jordbær i en appelsin, sitron og likørsause.
Crispy baked chicken filet with fresh tropical fruits, blueberries and strawberries in orange, lemon and liqueur sauce.

Pris: 175,-

 

32 Innbakt svinefilet /Baked pork fillet

Frityrstekt svinefilet med sursøt saus.
Deep-fried with sweet and sour sauce.

Pris: 160,-

 

43 Stekt ris / Fried rice

Stekt ris med kylling, biff, egg, finhakket vårløk, gulerot og asparges.
Fried rice with Beef, Chicken, fine slices spring onion, carrot and egg.

Pris: 158,-

BARNEMENY


46 Pølse eller nuggets med pommes frites / Sausage or chicken nuggets with french fries.

Pris: 90,-

47 Kinesisk barnemeny / Chinese children’s meny

Stekte grønnsaker med kyllingfilet eller biff med ris og en lett soyabønnesaus
Wok-fried vegetables with chicken fillet or beef, with rice and a light soyabean sauce.

Pris: 90,-

forretter kinamat

hovedretter

desserter

DESSERTER

DESSERTER


51 Frityrstekt banan / Deep fried bananas

Serveres med friske frukter, mango og bringebærsaus
Served with fresh fruits, mango and wild berry sauce

Pris: 80,-

52 Sprøstekte ananas / Deep fried pineapple

Serveres med friske frukter, mango og bringebærsaus
Served with fresh fruits, mango and wild berry sauce

Pris: 80,-

forretter kinamat

hovedretter

desserter

Szechuan Restaurant     |      Olav Tryggvasonsgt. 20, 7011 Trondheim      |     Tlf: 73 52 28 67     |      post@szechuan.no       |       Org.nr: 993 575 844